Fir d’Joer unzefänke fueren eis Dammen op d’Sparta spillen. De Match gett schon dëse Freide gespillt a wéi aus bekandleche Grënn an der Hal Poly.

Kommt eis Ladies ënnerstëtzen!

Wichteg:
Fir d’Zuschauer gëlle folgend Regelen fir de Match zu Bartreng :
– All Persoun, déi méi al wéi 12 Joer an 2 Méint ass, muss geimpft oder genesen sinn an en negativt Testresultat virweise kënnen (selwer matbruetenen Schnelltest op der Platz, PCR oder certifiéierten Schnelltest).
– All Persoun déi hir 3t Impfung kritt huet (Booster), ass vun der Testpflicht fräigestallt.
– Zousätzlech zum Impfzertifikat, freet de BBC Sparta en Identitéitsnoweis (carte d’identité, Pass, Führerschäin, Schülerkaart).
– All Persoun déi keen Impfzertifikat oder en Identitéitsnoweis präsentéiert, gëtt net zum Mätch zougelooss.
– Iessen a Gedrénks sinn am Kader vum Mätch ënnert dem Régime Covid Check erlaabt.