D’Amicale Steesel wëllt der lëtzebuergescher Basketballnationaléquipe, a besonnesch sengen fréieren Spiller Alex Laurent an Bobby Melcher gratuléieren fir hier exzellent Leeschtung an den Qualifikatiounsmatcher géint den Kosovo an Island.

L’Amicale Steesel tient à féliciter l’équipe nationale luxembourgeoise de Basketball, plus particulièrement ses anciens joueurs Alex Laurent et Bobby Melcher, pour leur excellente performance durant les matchs de qualification contre le Kosovo et l’Islande.

Die Amicale Steesel gratuliert der luxemburgischen Basketball-Nationalmannschaft, insbesondere ihren ehemaligen Spielern Alex Laurent und Bobby Melcher, zu ihrer hervorragenden Leistung bei den Qualifikationsspielen gegen Kosovo und Island.